Vandskuring​ af huse, ejendomme og bygninger

Hos Martin Byg har vi stor ekspertise med vandskuring af alle former for facader. Det kan for eksempel være parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorbygninger.

​Vi kommer gerne ud i en radius af omkring 50-60 kilometer fra Viborg.

Få en moderne og holdbar facade med en vandskuring

Vandskuring af facader er en ganske populær løsning, fordi den får boligen eller ejendommen til at fremstå moderne. Samtidig er der tale om en langtidsholdbar løsning.

Vandskuring medfører en helt glat overflade, og det kan for eksempel være en facade, en mur eller en væg. Overfladen skal være fuget i forvejen.

​Desuden skal belægningen være ren, fast og bæredygtig, før arbejdet kan begynde.

Selve vandskuringen foregår ved, at muren bliver skyllet med rent vand, hvorpå vi påfører mørtel med en tykkelse på omkring 5 millimeter. Herefter skal mørtlen tørre. Derpå bearbejder vi mørtlen med en pudser, som er dyppet i vand og gerne så lidt som muligt.

Alt vores arbejde udføres i høj kvalitet, med god service og altid til konkurrencedygtige priser. Samtidig giver vi rådgivning og vejledning i forbindelse med opgaven. Martin Byg har over 20 års erfaring som murer og dermed også med facaderenoveringer.

Få et tilbud på en facaderenovering

Vil I høre mere om muligheden for vandskuring af jeres facade? I er altid meget velkomne til at kontakte os for at høre mere og for at drøfte de forskellige muligheder. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 26 12 08 01 for at aftale en eventuel besigtigelse. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@martinbyg.dk.​

Før​

Efter​

Få et gratis tilbud

​Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for murerområdet  for både private og erhverv.

​Høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Det er profilen på Martin Byg. Kontakt os i dag!

Kontaktoplysninger

​Koldingvej 69 B, 1, 8800 Viborg